• darkblurbg

 

 1. U dient uiterlijk 30 minuten na de afgesproken ontvangsttijd aanwezig te zijn. Daarna vervalt de reservering van uw tafel.
 2. Bij een wijziging van uw reservering, dient u dit ons tijdig te laten weten; dit kunt u telefonisch doen.
 3. Alle gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten; indien u een allergie heeft, meldt dit s.v.p. bij een van onze medewerkers. U blijft altijd verantwoordelijk voor uw eigen consumptie.
 4. U betaalt vooraf voor het arrangement naar keuze.
 5. Per betalende ouder is toegestaan om maximaal 1 kind (leeftijd van 0 t/m 3 jaar) mee te nemen, die zonder kosten mee-eet.
 6. Jin Lai accepteert geen VVV bonnen, dinercheques of andere waardecheques. Wij hebben onze eigen cadeaubonnen.
 7. Op het moment dat u een tafel krijgt toegewezen, begint de tijd van uw gekozen arrangement.
 8. Indien u uw arrangement wilt verlengen met een uur, kunt u tegen betaling bijboeken, mits uw tafel niet gereserveerd is voor de volgende gasten.
 9. Het is niet toegestaan om eigen consumptiewaren met zich mee te brengen.
 10. Met de drankpas kunt u gebruik maken van de speciale wijn- en drankenkaart. Deze kunt u op en afwaarderen bij de kassa. U bent vrij om deze kaart mee te nemen om vervolgens weer te kunnen gebruiken bij uw volgende bezoek.
 11. Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen van Jin Lai. Bij twijfel zal worden gevraagd om de inhoud van tas(sen) en jas(sen) in te zien.
 12. Verspilling wordt niet gewaardeerd. Indien dit het geval is, dan behouden wij het recht extra kosten in rekening te brengen. (1 euro per volle glas/fles, 2 euro per gerecht.)
 13. De kinderspeelhoek is uitsluitend bedoeld voor gasten (t/m 11 jaar) van Jin Lai. Betreden is op eigen risico. De directie van Jin Lai kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden.
 14. De directie van Jin Lai kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade naar aanleiding van een bezoek. Zij kan evenmin verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, beschadiging of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 15. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van het personeel op te volgen.
 16. Voor uw en onze veiligheid hangen er beveiligingscamera's; wij zijn genoodzaakt om deze beelden te verstrekken aan de autoriteiten in geval van misdrijf.
 17. Jongeren onder de 18 jaar mogen geen alcohol nuttigen. Bij twijfel behoudt de directie van Jin Lai zich het recht voor betrokkenen te vragen om legitimatie, of de gewenste consumpties te weigeren.
 18. Roken is enkel toegestaan in onze rookruimte. Wij verzoeken rokers hiervan gebruik te maken.
 19. Bij overtreding van de huisregels hebben wij het recht om u (zonder restitutie) te verzoeken Jin Lai te verlaten.
 20. Bij vernieling of diefstal van onze eigendom, zal er een melding gedaan worden bij de politie en leggen wij u een bezoekersverbod op.
 21. (Huis)dieren zijn niet toegestaan in Jin Lai.
 22. U dient zelf uw arrangement tijd te bewaken.
 23. Ieder ouder is verantwoordelijk voor haar eigen kind en houdt haar eigen kind in de gaten.
 24. Bij betreding van het restaurant verklaart elke bezoeker zich akkoord met de bovenstaande huisregels.
 25. Gasten betalen bij Jin Lai voor de tijdsduur van hun verblijf, ongeacht hetgeen wat iemand eet of drinkt. Wij maken hier geen uitzonderingen voor.